Kako možemo pomoći ?

slide1.png

Naš servis

U zadnje vrijeme, u skladu sa porastom upotrebe različitih medicinskih tehnologija, firme svakodnevno posežu za uslugama tehničke podrške, kako bi se osigurao nesmetan rad i brza popravka u slučaju kvara. Kao i obično, Alfa Med je prepoznao potrebe svojih klijenata, pa vrhunski tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u servisiranju, garantuje brzu i kvalitetnu uslugu. Vršimo servisiranje opreme vodećih svjetskih medicinskih kompanija, kao što su Schiller, Mindray, KLS Martin, R.Wolf, Pentax, Schmitz, Weinmann i Heinen und Lowenstein. Radno vrijeme: ponedjeljak - petak, 8:00 do 16:00h Alfa Med d.o.o. | support@alfa-med.com tel. 00387 66 712 225 | tel. 00387 66 712 227 fax. 00387 34 358 012

Potpuno odgovorni

Svi nasi tehničari uspješno su završili specijalizirane  kurseve u tvornicama naših proizvođača za održavanje i servisiranje opreme koju nudimo.

Prednosti za naše kupce

-   Dugotrajna, efikasna rješenja

-   Precizno planiranje toškova

-   Odgovarajući izbor iz širokog dijapazona kvalitetnih proizvoda

Podrška naših stručnjaka

Mi imamo stručnjake iz svih medicinskih polja koji su na rapolaganju za sva  tehnička pitanja  i pružaju potpunu podršku u samoj upotrebi novih tehnologija.

Odlična podrška

Kontaktirajte nas !

Naše usluge gradimo tako da predstavljaju naše vrijednosti

Stručan i odgovarajuci  savjet za nase kupce polisa je nase kompanije i jedan od naših glavnih prioriteta. Iz mnostva garđevinskog materijala mi pravimo vidljivu koncepciju, zajedno sa našim kijentima, koja daje jasniju sliku projekta koji treba biti realiziran. To u mnogome olakšava većinu odluka vezanih za materijale i sve detalje oko planiranja troškova samog projekta. Naš specijalizirani tim nudi vam najkvalitetnija rješenja i konsultacije za vasa  buduća ulaganja, uzimajući u obzir sve vaše eventualne zahtjeve. To se potom pretvara u precizan proračun troškova za vaše buduće odluke vezane za određeni projekat.  

client1.png
client2.png
client3.png
client4.png

Alfa Med

je kompanija čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija medicinske opreme kao i servisiranje iste.

Svi naši instrumenti i dijelovi imaju izvrstan kvalitet i certificirano servisiranje. 

Search