Naši partneri

 

Mindray je osnovan 1991 sa ciljem pružanja kvalitetne i konkuretne cijene medicinskih uređaja kako bi zdravstvo bilo više pristupačno širom svijeta. U 2006, Mindray je naveden na burzi u New Yorku, a sada je vodeči developer, proizvođać i prodavać medicinskih proizvoda u svijetu.

Firma ima tri već uhodana poslovna segmenta: monitoring pacijenata, In-Vitro diagnostiku i sistem medicinskih slika. Zdravstvene ustanove opremljene Mindra-ovim proizvodima mogu se pronaći preko 190 zemalja i regija.

   

 


U 2004, tvrtka Gebrüder Martin i njegovi partneri osnovali su KLS Martin Groupu kao novu  organizaciju koja ujedinjene sljedeće njemačke firme: Rudolf Buck, Karl Leibinger Medizintechnik, KLS Martin i Stuckenbrock, ne zaboravljajući Gebrüder Martina samog. Osim toga, Orthosurgical implantata Inc, specijalizirani trgovac, blisko surađuje sa Grupom za pokriće američkog tržišta.

Kao grupacija ili obitelj marke, KLS Martin Grupa sada pokriva gotovo sva hirurška polja. Kao iu prošlosti, proizvodi bit će izrađen u bliskoj suradnji s kliničkim stručnjacima i drugim praktikantima. Što je novo da je cijeli proces sada integriran u globalnu mrežu. To nam omogućuje da koristimo mnoge ulaze iz cijelog svijeta, integrirajući ih u naša istraživanja, razvoj i proizvodne procese.

 


Preuzimanjem odgovornosti, ne samo za samu firmu, ali i za život i zdravlje ljudi - to je ono od čega se sastoji naš novi naziv: PENTAX LIFE CARE

Mi smo postavili standarde u endoskopskoj dijagnostici i terapiji. Sa našim snažnim tehnološkim inovacijama, medicinskim odgovornostima, vrhunskoj kvaliteti, sveobuhvatanim sistemom programa i visoko učinkovitim servisom, mi smo Vaš ​​stručni partner!

 


Richard Wolf GmbH je jedan od vodećih proizvođača visoko-kvalitetnih proizvoda za endoskopske dijagnoze i terapije u humanoj medicini i veterini.
Naša firma sa sjedištem u Knittlingen također pruža pojedina rješenja u području ESWL i ESWT, kao i rješenja za industrijske aplikacije.
Kao potpuni dobavljač u endoskopij imamo radnu snagu od 1400 visoko kvalificiranih djelatnika. Mi djelujemo kao inovativna međunarodna grupa sa 7 podružnica i 137 regionalnih ureda diljem svijeta.

 


Duboko ukorijenjen u regiji i globalni igrač - to je kako Schmitz u. Soehne GmbH & Co KG
se predstavlja kao suvremeno poslovanje sa iznimnim položajem na tržištu.SME vodi trećz-generaciju vlasnika, Bernd i Ludolf Schmitz, razvija, proizvodi i distribuira medicinske opreme, namještaj za bolnice i privatne ordinacije i jedan je od vodećih dobavljača u ovom području.

 


Moderna firma sa oko 200 visoko kvalificiranih djelatnika.

Tim znanstvenika (farmaceuti, biolozi, kemičari i inženjeri), rade u proizvodnji upravljanja, osiguranja kvalitete, istraživanja i razvoja.
Jake prodajne sile sastavljena od unutarnjeg osoblja i prodajni predstavnici vode brigu o korisnicima i uslugama na licu mjesta.
U toku investicije osigurati state-of-the-art proizvodnje.

 


Kao jedan od pionirskih snaga u ultrazvučnom tehnologijom, Söring je opskrbljuje međunarodno tržište sa inovativnim rješenjima u ultrazvučnim operacijama za više od dva desetljeća. Söring ne samo predvodnik na području ultrazvučnih tehnologija, ali je također jedinstven u pružanju rješenja za bez-kontaktnu hladnu plazma-koagulaciju. Söringov uspjeh je temeljen na beskompromisnoj potrazi za inovativnim poboljšanjima, pouzdane kvalitete proizvoda  i fleksibilan odgovor na potrebe tržišta kroz prilagođena rješenja. Inovativni hirurgija - kako bi vi i vaši pacijenti imali koristi.


 

 

 

 


 

 

Naša predanost izvrsne usluge, naša politika usko surađujući sa našim kupcima i inovativnim pogonom na razvoju novih tehnologija u području medicinske tehnologije su odlučujući faktori koji su napravili Heinen + Lowenstein jednu od vodećih tvrtki u području medicinske tehnologije.
Više od 950 zaposlenika u više od 25 lokacija su svaki dan, naoružan sa visokim stupnjem posla identifikacije, pokretati, služiti i uspjeti, uz veliko tehničko znanje, da radi u interesu zdravlja i kvalitete života naših pacijenata. U suradnji sa vodećim proizvođačima u svijetu, Heinen + Lowenstein je pionir i sami tržišni lider u inovativnim disciplinama kao što su anestezija i respiratori / ventilator tehnologije. U drugim brzo raste, kao što su odjel neonatologije i anestezije.


   

Alfa Med

je kompanija čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija medicinske opreme kao i servisiranje iste.

Svi naši instrumenti i dijelovi imaju izvrstan kvalitet i certificirano servisiranje. 

©2021 Alfa-Med d.o.o. Sva prava zadržana.

Search