BeneView T1

Vaš mobilni asistent između zbrinjavanja pacijenata

BeneView T1 je dizajniran da zadovolji posebne izazove nadgledanja pacijenta tokom transporta. Transportno rješenje bi trebalo biti jednostavno za nošenje i lako prilagodljivo svim vremenskim uslovima. On također može pružiti napredne mogučnosti umrežavanja, garantovati kontinuitet svih podataka. Sa svojim pažljivo dizajniranim prednostima, BeneView T1 savršeno odgovara svim tim zahtjevima.

   

 

BeneView T1 je više-parametarski modul i transportni monitor u isto vrijeme. Kao modul, se povezuje na pacijenta sa BeneView monitorom, podržava sve standardne parametre. Može biti brzo odpojen i pratiti pacijenta, čime se omogućuje sveobuhvatan nadzor pacijenta također tokom prijevoza. Dakle, BeneView T1 nudi bežični prijenos podataka i jamči kontinuitet pračenja podataka. Kada je spojen bežično na Hypervisor VI centralnu stanicu, sve informacije iz BeneView T1 mogu se promatrati iz sobe za centralni nadzor ili bilo kojeg monitora za nadzor u mreži.

 

Njegova ergonomska ručka za nošenje i višemontažne funkcije nude nenadmašnu mobilnost, praveči BeneView T1 vašim optimalnim izborom za mobilni monitoring pacijenata.

 

.

 

 

 

 

Alfa Med

je kompanija čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija medicinske opreme kao i servisiranje iste.

Svi naši instrumenti i dijelovi imaju izvrstan kvalitet i certificirano servisiranje. 

©2021 Alfa-Med d.o.o. Sva prava zadržana.

Search