iPM

 

Vaš partner za učinkovitu njegu.

 

Mindrayov novi iPM pacijent monitor je dizajniran kako bi zadovoljili svoje svakodnevne kliničke uvjete, integrirajući neprimjetno u vaš tok rada bolnice. Pacijent monitor mora biti intuitivan za rad i omogučiti vam da pristupite podacima gdije i kada vam je potrebno. U slučaju prijevoza pacijenta, uređaj bi trebao biti jednostavan za nošenje i pouzdane performanse praćenja. Sa svojim laganim i modularnim dizajnom, njegove močne prednosti i intuitivni korisnički interfejs čine monitor iPM optimalnim izborom.

 

Baziran na temelju plug-and-play modularne strukture, iPM monitoring funkcije mogu biti brzo prilagiđene prema vašim specifičnim kliničkim zahtjevima. Intuitivno kučište sa podesivim korisničim modovima i jednostavnom funkcijama za korištenje pomaže vam da uštedite vrijeme i poboljšate brigu o pacijentu. Zahvaljujući žičanim i bežičanim mrežnim vezama sa Minrejovim centralnim monitoringom, svi podaci o pacijentu se mogu vidijeti praktično iz centralne jedinice. nadalje eGateway i HL7 mogučnosti dopuštaju iPM spojiti na HIS/CIS sistem.

 

iPM svjetla alarma dizajnirana su na jedinstven način, a može se vidijeti sa 236 stepeni. To vam pomaže da utvrdite i reagirate na kritične situacije i kada niste pokraj kreveta. Dalje, "Pregled ostalih pacijenata" funkcija omogućuje lakši pristup svim informacijama iz bilo koje tačke. Različita riješenja za montažu, kao što je zidni nosać sa ocijom za brzo odvajanje, čini iPM još praktičnijim za korištenje.

 

Alfa Med

je kompanija čija je osnovna djelatnost uvoz i distribucija medicinske opreme kao i servisiranje iste.

Svi naši instrumenti i dijelovi imaju izvrstan kvalitet i certificirano servisiranje. 

©2021 Alfa-Med d.o.o. Sva prava zadržana.

Search