Bosnian(BiH)
Srijeda, 21 Kolovoz 2019
Mindray
BeneView Series
PDF Ispis E-mail

 

BeneView serija pacijent monitora nudi širok spektar mogučnosti pračenja pacijenata za sve nivoe. Uz snažnu funkcionalnost, fleksibilnu konfiguraciju i modularni dizajnk, BeneView serija pruža medicinskom timu više informacija koje su im potrebne, u intenzivnoj stanici ili tokom transporta. Više-parametarski modul je sposoban pohraniti do 24 sata podataka i omogučuje kontinuitet podataka između monitora tokom boravka pacijenta. Visoke rezolucije osjetljiv na dodir i korisnički definiran izgled pružit če iznimnu vidljivost i iskoristivost potrebnu za sve aplikacije. Osim toga, BeneView nudi izvanrednu vidljivost i prednosti kao što su opsežna pohrana podataka, neovisan prikaz podataka i podršku upravljanjem softverom.

           

 

Više...
 
BeneView T1
PDF Ispis E-mail

Vaš mobilni asistent između zbrinjavanja pacijenata

BeneView T1 je dizajniran da zadovolji posebne izazove nadgledanja pacijenta tokom transporta. Transportno rješenje bi trebalo biti jednostavno za nošenje i lako prilagodljivo svim vremenskim uslovima. On također može pružiti napredne mogučnosti umrežavanja, garantovati kontinuitet svih podataka. Sa svojim pažljivo dizajniranim prednostima, BeneView T1 savršeno odgovara svim tim zahtjevima.

Više...
 
iMEC Series
PDF Ispis E-mail
 

Vaš pouzdan suradnik za njegu pacijenata

 

Mindray iMEC je osmišljen na temelju čvrstog iskustva i znanja monitorng pacijenata. On integrira Mindray dokazanu tehnologiju, Bogat ergonomski dizajn i najnovije tehnologije ASIC, a i time pružajući impresivne pouzdanosti i preformanse. 

 

Portabilne prijenosne strukture, zaslon osjetljiv na dodir sa intuitivnim korisničkim interfejsom, fleksibilne mogučnosti umrežavanja i tačno pračenje čine iMEC optimalnim izborom.

 

 

U isto vrjeme, iMEC je pacijent monitor sa "zelenom" plaketom. To smanjuje vaše bolničke ekološke otiske i pridonosi održivom okolišu. Na temelju svog hardvera optimiziranog dizajna, iMEC postiže 50% manju potrošnju energije u usporedbi sa konvencionalnim pacijent monitorima. To omogućava poboljšanje baterije i dizajn baz ventilatora, pružajući čistiju i tišu sredinu.

 
iPM Series
PDF Ispis E-mail

 

Vaš partner za učinkovitu njegu.

 

Mindrayov novi iPM pacijent monitor je dizajniran kako bi zadovoljili svoje svakodnevne kliničke uvjete, integrirajući neprimjetno u vaš tok rada bolnice. Pacijent monitor mora biti intuitivan za rad i omogučiti vam da pristupite podacima gdije i kada vam je potrebno. U slučaju prijevoza pacijenta, uređaj bi trebao biti jednostavan za nošenje i pouzdane performanse praćenja. Sa svojim laganim i modularnim dizajnom, njegove močne prednosti i intuitivni korisnički interfejs čine monitor iPM optimalnim izborom.

 

Baziran na temelju plug-and-play modularne strukture, iPM monitoring funkcije mogu biti brzo prilagiđene prema vašim specifičnim kliničkim zahtjevima. Intuitivno kučište sa podesivim korisničim modovima i jednostavnom funkcijama za korištenje pomaže vam da uštedite vrijeme i poboljšate brigu o pacijentu. Zahvaljujući žičanim i bežičanim mrežnim vezama sa Minrejovim centralnim monitoringom, svi podaci o pacijentu se mogu vidijeti praktično iz centralne jedinice. nadalje eGateway i HL7 mogučnosti dopuštaju iPM spojiti na HIS/CIS sistem.

 

iPM svjetla alarma dizajnirana su na jedinstven način, a može se vidijeti sa 236 stepeni. To vam pomaže da utvrdite i reagirate na kritične situacije i kada niste pokraj kreveta. Dalje, "Pregled ostalih pacijenata" funkcija omogućuje lakši pristup svim informacijama iz bilo koje tačke. Različita riješenja za montažu, kao što je zidni nosać sa ocijom za brzo odvajanje, čini iPM još praktičnijim za korištenje.

 
BeneHeart D6
PDF Ispis E-mail

Defibrillator / Monitor

 

BeneHeart D6, profesionalni bifazni defibrilator-monitor, zadovoljava zahtjeve zdravstvenih djelatnika u bolnicama i klinikama širom svjeta. Kompaktan, izdržljiv, i ergonomski dizajn D6 čini pogodnim za upotrebu u hitnim slučajevima. Dokazanom tehnologijom osigurati če čvrstu cjelinu, spreman da se koristim u različitim okruženjima. Sa različitim načinima rada ( ručni defibrilator, AED, pejser, i monitoring mod) vi ste u kontroli bilo koje situacije.

       

Više...
 
  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »


Stranica 1 od 2